Antal besøg 4799
siden oktober 2007

Dansk English


Ugeopdatering

Killinger af Dannebro’s Darling + Gillian’s Hvirkelig Hviid

Darling (f 09 24) + Gillian’s Hvirkelig Hviid (w63)

Hvirkelig Hviid Mor: EC Signe Hvide Felis Jubatus, JW NFO w 61
Hvirkelig Hviid Far: EC Jyllands Jesse James NFO n

Darling har født 5 smukke killinger den 5. januar. Der er 4 hvide (2 hunner og to hanner) og en rød/hvid han. Far Gillians Hvirkelig Hviid er valgt på hans super dejlige temperament/sind, pels, harmonisk bygning, farve- og ja vi synes han er slået igennem :-) Hvor meget må tiden vise, men vi synes han passer Darling perfekt. Udover han er meget smuk hvid kat har han både et gult og grønt øje som ser flot ud.

1. uge
Killinger sover meget og spiser meget- og de vokser og vokser. Der er sket meget  på første uge- de har haft lukkede øjne og fredag begyndte de første at få sprækker, som er starten på at åbne øjnene. De er også begyndt at vise personlighed - de gaber lidt osv. De er virkelig kære og de er begyndt at spinde så småt :-) Darling er en super mor og hun forlader nu fødekassen, men så snart der er piv kommer mor tilbage :-)

2. uge
Killingerne har nu alle åbnet øjnene og viser mere personlighed. De små spinder højt nu og tumler lidt. Især to killinger kan lide at blive nusset lidt på maven. Josephine og Venus har fået lov at komme ind til Darling- det går fint. Darling passer godt på killinger men så snart de har spist kommer hun ud af fødekassen - så de kan tumle og begynde at gå, derefter sover de små :-)

3. uge
Killinger er blevet mere sikre på benene og bevæger sig nu mere og mere. De går lidt udenfor og tilbage igen. De ligner små katte nu- ører er foldet ud, de har fået rigtig ulden dejlig killingepels og de leger rigtig meget.

4. uge
Killinger er nu meget sikre på poterne og løber rundt. Du laver små ryk når de leger og de leger rigtig meget. Deres klør kan trækkes ind nu og de siger flere miaver :-) Ører er blevet store og flotte og de har fået meget mere ulden killingpels og lang pels. De har store poter  og lang hale alt i alt smukke killinger. De har også et godt temperament- de er kælne alle 5 og meget sociale. Kommer løbende når vi sætter os i kravlegården :-)

5. uge
Killinger løber og leger rigtig meget, mor Darling bliver helt træt fordi hun holder øje med dem og kommer dem til undsætning hvis de piver :-) De små udfordrer meget hvad de kan og det ser meget sjovt ud når de stormer rundt i killingekravlegården i fuldt firspring :-) De spiser nu tørfoder og torskerogn alle sammen og dier mindre hos mor Darling. Killinger udvikler stadig og vi glæder os til at se, når de er mere udviklet killinger. Vi har dem jo mindst 7 uger endnu :-) Killinger har desuden fået ormekur i denne uge fra dyrlægen.

6. uge
Killinger er blevet meget aktive-løber rundt og slås med hinanden. De spiser hovedsagligt selv nu både tun, torskerogn, tørfoder mm. Darling er i god kondition og ser ud som før igen :-) Killinger tager godt på og er blevet store hurtigt. De er begyndt at spinde, når vi aer dem- Vi synes det er dejligt. De har nu spundet hele tiden, når de diede. Deres uldne pels er blevet mere udviklet, så de er små uldtotter :-)

7. uge
Der er fart over killinger :-) De slås og siger flere slags lyde- miaver, spinder og knurrer lyde når de leger voldsomt :-) De er meget sociale og vil gerne lege med drillepinde, bolde ja alt kan bruges. De dier stort set slet ikke men ligger og sover hos mor imens Darling vasker dem grundigt. Killinger er begyndt at vaske sig selv og kan se de har deres egen rytme hvad der skal vaskes først osv. Killngerne er meget sjove og hyggelige :-)

8. uge
Er meget sociale og leger/tumler meget voldsomt. De slås og kæmper mod hinanden. Der er ingen som ”banker” de andre- det er meget lige fordelt. De er meget modige og meget tillidsfulde :-)

9. uge
Killinger vokser og vokser. De er begyndt at lystre navne og spinder, når vi aer dem og de ser os efter de har sovet :-) De er nogle ballademager men har lært at styre deres små skarpe klør. De har fået adgang til vores trappe og det klarer de rigtig godt. Killinger er blevet vaccineret første gang og de klarede første rigtige besøg hos dyrlæge fint :-)

10. uge
Killinger er blevet store og det er gået meget stærkt synes vi- de er 10 uger den 15/3 lørdagen. De leger meget i løbet af dagen, og sover med os i sengen. De er virkelig sociale og de er meget hyggelige i det hele taget.

Hvis du er interesseret i en killing efter Darling/ Hviid er du velkommen til at skrive.

Her ses smukke far Hviid

Billederne er lånt af Mette Bjørnstad som er ejer af ham.

Se også http://www.gillian.dk/pagelib_dk/info_hviid.htm og se flere billeder på www.gillian.dk

Note:
EC Europa Champion som er højeste titel som kan opnås. JW er junior vinder som er når en killing/ungdyr bliver Best In Show, BIS 5 gange før den er 10 mdr. Farve koderne (EMS kode) NFO w61 og NFO n er henholdsvis hvid med grønne øjne og sort.

Webmaster: Christina Rosenstand